AKTUELT; kunstforeningen logo

Informasjon fra Kunstforeningen If

If har fått en ny plattform for intranettet, noe som medfører at det ikke lenger er mulig å lage en link utenfra (fra pensjonistenes nettside) og inn til Kunstforeningens nettside.
Derfor vil Kunstforeningen heretter informere sine medlemmer direkte gjennom pensjonistenes nettside.

Facebook gruppe
Kunstforeningen har en Facebook gruppe - og vi oppfordrer alle medlemmene til å melde seg inn for å bli oppdatert på våre aktiviteter.
Søk etter «Kunstforeningen If» på Facebook.

Hva skjer nå før jul?

Visning av bilder til Juletrekning
Bilder til Juletrekning vil henges opp - på veggene i gangen nær Kaffebaren i 1.etg på Vækerø - slik at medlemmene kan se hvilke bilder som er med i trekningen.
Bildene vil henge der helt frem til utdelingen (utlevering av bilder).

29. nov 2018

Kunngjøring av vinnere - Auditoriet kl 12:00
Vinnerne i årets Juletrekning vil presenteres i Auditoriet på Vækerø.
Alle vinnere vil i etterkant av møtet i Auditoriet få tilsendt en mail med vinnernummer og oppmøtetid for å velge ut bilde.

10.des 2018

Utlevering av bilder til vinnere - Kaffebaren 1.etg Vækerø
Alle vinnere i Julelotteriet har mottatt en mail og har fått tildelt et klokkeslett for oppmøte for å velge ut sitt bilde.
Utlevering av bilder vil skje i tidsrommet 09:30 til 13:00.

PS: Alle vinnere i årets Juletrekning vil få en mail fra Kunstforeningen.

Dersom du er usikker på om vi har din rette mailadresse, eller du har endret mailadresse i det siste, vennligst send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vennlig hilsen styret i Kunstforeningen If

tilbords

Etter en årsmøtesamling: Foreningens leder, Liv-Aina Ringdal til venstre foran.