Denne funksjonen er for tiden ikke i drift, men resten av nettsiden fungerer normalt.

Innloggingen var bare nødvendig for å kunne lese If-nytt. Det har ingenting med registrering av medlemsskap å gjøre. Men vi lar teksten stå slik inntil videre. Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du lurer på noe.

Velkommen til IF-NYTT pålogging/registreringsside for medlemmer i If pensjonistforening!

• IF-NYTT er interne nyheter for Ifs pensjonister og er passordbeskyttet
  • Hvis du vil lese IF-NYTT må du derfor først registrere deg her

Registreringen brukes kun som "inngangsbillett" for å kunne logge deg på IF-NYTT og har ingen annen funksjon

SLIK GJØR DU FØRSTE GANG FOR Å REGISTRERE DEG SOM NY BRUKER AV IF-NYTT

1.    a) trykk på lenken "Registrer konto" nede til venstre på denne siden
           (etterat du har lest alle punktene nedenfor)

b) fyll ut skjemaet (du bestemmer selv ditt brukernavn og passord)

c) trykk Registrer

2.   Trykk på lenken i den e-posten du så mottar, for å bekrefte din identitet/e-postadresse

Fra og med neste dag kan du begynne å logge deg på og lese If-Nytt. (Vi må først bekrefte at du er medlem). Når det er gjort skal du altså bare logge deg på, ikke registrere deg pånytt.